O Nama

[three_fourth_last]

O nama

Metal-Centar d.o.o je osnovan 2000 godine u Sarajevu kao dio grupacije Strojopromet Zagreb. Osnovna djelatnost firme je trgovina metalima i metalnim poluproizvodima, gdje važimo kao jedna od vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini.

[/three_fourth_last]

[half]

[frame src=”http://metalcentar.ba/wp-content/uploads/2012/10/hala_in.jpg” width=”450″ height=”150″ style=”3″ linkstyle=”pp” title=”Proizvodna Hala”]

[/half]

[one_fourth_last]

[frame src=”http://metalcentar.ba/wp-content/uploads/2012/10/hala_2.jpg” width=”320″ height=”150″ style=”3″ linkstyle=”pp” title=”Proizvodna Hala”]

 

[/one_fourth_last]

[three_fourth_last]
Uspješnim radom i zalaganjem Metal-Centar d.o.o. uspio je napraviti vlastiti skladišni prostor u Sarajevu veličine 5.200m2. Kako bi zadovoljili potrebe tržišta otvorili smo poslovnicu u Banja Luci, a nedugo zatim i u Tuzli. Time je zaokružena jedna cjelina i olakšan pristup kupcima u svim krajevima Bosna i Hercegovine sa ukupno preko 12.000 m2 skladišnog prostora. U našim skladištima možete naći izuzetno širok asortiman svih vrsta roba crne i obojene metalurgije.

[/three_fourth_last]

[hr]

[three_eighth]

Vizija

Dugoročno zadržati lidersku poziciju na tržištu crne i obojene metalurgije uz stalni razvoj naših vještina i rast udjela na tržištu.

[/three_eighth]

[three_eighth_last]

Misija

  • uspostaviti dugoročan partnerski odnos sa kupcima i dobavljačima
  • olakšati pristup kupcima na svim lokacijama
  • pratiti tržišne trendove
  • biti pouzdan dobavljač svih proizvoda crne i obojene metalurgije

[/three_eighth_last]

[hr]

[three_fourth_last]

[btn link=”#”]Kontaktirajte nas →[/btn]

[/three_fourth_last]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš partner u metalima!